RING OSS - 021-372 46 10

Hissar Västmanland

RING OSS - 021-372 46 10

Om oss

Om oss

Välkommen till Hissdelen Norden AB, som arbetar med hissar i Västmanland och hissar i Närke. Vårt företag är ett personligt bolag och som grundades av bröderna Peter och Thomas Holm 2011. Tillsammans har de så lång som 60 års erfarenhet av att installera, reparera och serva hissar i Västerås, Arboga och Örebro.

Alla som arbetar på företaget har erfarenhet och nödvändig kompetens att bygga, reparera och underhålla hissar. Våra hissmontörer, installatörer och reparatörer har en lång och gedigen erfarenhet av hissbranschen vilket är nödvändigt. Det finns så många olika slags hissar och det är nödvändigt för att kunna bygga och åtgärda de hissar som vi anlitas för.

Vi är byggarbetare med specialitet för hissbygge och kan vi erbjuda totalentreprenad inom hissbygge och installation av nya hissar.

Många nöjda kunder

Bland våra kunder har vi flera landsting, kommuner, fastighetsbolag, företag, industrier och BRF:er, som alla antingen behöver installera nya hissar, hisservice, hissjour eller vill att vi moderniserar hissar åt dem.

Vårt huvudkontor finns i Dalarna, närmare bestämt utanför Borlänge, i Pusselbo och på Älvängsgatan 3. Vi vänder oss till hela Västmanlands och Närke län; till Västerås och Arboga i Västmanland och till Örebro i Närke.  

Ta kontakt och berätta vad ni behöver så får ni kostnadsfri offert av oss!