RING OSS - 021-372 46 10

Hissar Västmanland

RING OSS - 021-372 46 10

Hisservice

Förutom att vi erbjuder oss att bygga hiss i Västmanland, erbjuder vi även hisservice i Västmanland och hisservice i Närke. När vi utför hisservice utför vi underhåll och erbjuder reservdelar som kanske behövs för den hiss som ni har i er fastighet eller BRF.

Vi ger hisservice

Vi har nödvändig erfarenhet av hisservice

Vi har arbetat ända sedan 2011 och har hunnit samla på oss mycket erfarenhet av olika slags hissar och kan därför erbjuda förstklassig service av er hiss. Vi har även hissjour så att ni alltid kan ringa oss vid akuta fel. I så fall rycker vi ut vid akuta situationer och åtgärdar felet på hissen.

En regelbunden hisservice gör så att ni kan undvika akuta fel och problem med er hiss. När vi ger regelbunden hisservice smörjer vi alla delarna i hissen, ser över hissens teknik och elektronik. Vi erbjuder reservdelar och kan byta ut slitna delar i den så att hissen fortsätter att fungera som den ska. Det är alltid mindre kostsamt att underhålla hissar än att åtgärda akuta fel på dem.

Vikten av regelbunden hisservice

Med tanke på hur ofta vi använder hissar, som utsätts för tyngder och slitage över tid, är det inte konstigt att de till sist kan drabbas av akuta fel och problem. Då är en regelbunden hisservice med underhåll, reparationer och byte av delar mycket nödvändiga. Ingen vill bli fast i en hiss som inte fungerar. Så se till så att det inte händer och anlita oss för regelbunden hisservice. Vi garanterar funktionen hos de hissar som vi underhåller och reparerar!

Ta kontakt och få offert på vår hisservice!